Hoppa till textinnehållet

Bankvarvet

Nederdelen på springande ben

Bankvarvet är ett motionslopp för alla, där tiden inte är det viktigaste, utan där gemenskap och motionsglädje får stå i fokus och där energi och bättre kondition blir vinsten.

Loppet hade premiär 2019 och det blev en succé. Då promenerade, lufsade, skuttade eller sprang 393 motionärer fem kilometer genom Kisa samhälle, på egen hand eller tillsammans med kompisarna, arbetskamraterna eller grannarna. Dessutom sprang cirka 1 700 elever loppet på ett eller annat vis. Innan loppet och längs banan bjöds det på musik och hejarop och kvällen avslutas med en konsert med Frallan och hans band!


Som sparbank drivs vi av tanken av att ge något tillbaka till den region där vi är verksamma. Och eftersom vi också tror på fysisk aktivitet och hållbarhet bjuder vi in till ett motionslopp som vi räknar med ska bli en återkommande tradition.

Mer information om Bankvarvet hittar du på bankvarvet.se.

Orangea löparskor

Lyssna på Carolina Klüft - 11 och 12 mars 2020

Den 11 och 12 mars kommer Carolina Klüft till Kisa och Österbymo för att inspirera och motivera barn och ungdomar till rörelse och för att förmedla vikten av att vuxna peppar sina barn och ungdomar att röra på sig..

 

  • 11 mars kl 19.00 på Värgårdsskolan (lokal Kuben) i Kisa
  • 12 mars kl 18.30 på Ydre Kulturcentrum i Österbymo

 

Biljetter finns på Kinda-Ydre Sparbank;
vuxna 100 kronor, barn 50 kronor

OBS! Begränsat antal.

Carolina Klüft