Hoppa till textinnehållet

Bankvarvet

Nederdelen på springande ben

Bankvarvet är ett motionslopp för alla, där tiden inte är det viktigaste, utan där gemenskap och motionsglädje får stå i fokus och där energi och bättre kondition blir vinsten.

Loppet hade premiär 2019 och det blev en succé. Då promenerade, lufsade, skuttade eller sprang 393 motionärer fem kilometer genom Kisa samhälle, på egen hand eller tillsammans med kompisarna, arbetskamraterna eller grannarna. Dessutom sprang cirka 1 700 elever loppet på ett eller annat vis. Innan loppet och längs banan bjöds det på musik och hejarop och kvällen avslutas med en konsert med Frallan och hans band!


Som sparbank drivs vi av tanken av att ge något tillbaka till den region där vi är verksamma. Och eftersom vi också tror på fysisk aktivitet och hållbarhet bjuder vi in till ett motionslopp som vi räknar med ska bli en återkommande tradition.

Mer information om Bankvarvet hittar du på bankvarvet.se.

Orangea löparskor

Pepp med Carolina Klüft

Den 11 och 12 mars 2020 var Carolina Klüft i Österbymo och Kisa för att inspirera barn och ungdomar till rörelse och för att förmedla vikten av att vuxna peppar sina barn och ungdomar att röra på sig.

Carolina Klüft