Meny

Om Kinda-Ydre Sparbank

Traditionell och modern

Traditionell och modern. Det är vår Sparbank. Det betyder att vi vilar på en gedigen kunskap och erfarenhet samtidigt som vi hela tiden blickar framåt och erbjuder de senaste lösningarna för din ekonomi och dina försäkringar.

Vi satsar på långsiktighet och att du ska vara lika nöjd med oss under hela resan. Från ung och student, till familj och boende, genom hela arbetslivet fram till ålderns höst.

Grönt ekollon på kvist

Vision

Att skapa trygghet och förverkliga drömmar.

Uppdrag

Att genom moderna banktjänster och stort samhällsengagemang utveckla vår region och våra kunder på ett långsiktigt lönsamt vis.

Sjö

Affärsidé

  • Vi utvecklar vår region och skapar möjligheter för invånare och företag att växa. – Detta gör vi genom att vi är en kvalificerad partner för näringslivet och de många människorna. 
  • Vi lyssnar till kundernas behov och erbjuder moderna banktjänster. – Detta gör vi för att vara långsiktigt attraktiva. 
  • Vi står för närhet, enkelhet, kompetens och lokal kännedom. – Detta gör vi för att det gör oss relevanta i vårt lokala sammanhang. 
  • Vi är en sparbank med ett stort samhällsengagemang som investerar vår vinst lokalt. – Detta gör vi för att för att det är just det som är Sparbanksidén. 
  • Vi är en attraktiv arbetsgivare. – Detta gör vi för att för att det är en förutsättning för att kunna vara en kompetent partner till våra kunder.

Vad är en sparbank?

Läs mer om vad en sparbank är och vad som skiljer oss från andra banker.

Vi ger tillbaka

Vi investerar vår vinst i bygden. Vi vill skapa ett levande Kinda och Ydre med hög livskvalitet, levande landsbygd och välmående företag. 

Årshistorik