Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Bolån

Om du ska köpa villa, lägenhet eller bygga om har vi förmånliga bolån. Prata med oss så skräddarsyr vi en lösning som passar din ekonomi.

Det kan många gånger löna sig att du tar kontakt med oss redan när du börjar söka efter en bostad eller funderar på att bygga om. På så vis kan vi tillsammans från början titta på de mest fördelaktiga bolånen.
Ska du köpa hus är det också bra att ha ett så kallat Lånelöfte från banken. Det bevisar för mäklare och säljare att du får låna de pengar som behövs. Lånelöftet kostar inget.
Du kan teckna bolån för både villa, bostadsrätt och fritidshus. När du ansöker om lån hos oss fyller du i en låneansökan. Utifrån ansökan bedömer vi din betalningsförmåga och rekommenderar de bästa lånen med tanke på din situation. Vi tar också en kreditupplysning och bedömer bostadens värde. Du kan låna upp till 85 procent på värdet av den bostad du vill låna till.
 

Kontakta oss

Checklista

- för dig som köper bostadsrätt

Betalskydd bolån

Försäkra dina bolån om olyckan är framme.

Allmän information om bolån

Information från Svensk Bankförening

Stäng Skriv ut