Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Kort

Kort

Det finns två typer av kort: Bankkort eller betalkort och kreditkort.

Ett bankkort är ett kontokort. Pengarna dras direkt från ditt konto. Vårt eget Kinda-Ydrekort är en ett betalkort och kreditkort. Det fungerar så att du kan välja att betala hela månadens utgifter räntefritt när du får fakturan - eller använda krediten och delbetala.  

För att kunna använda ditt bankkort eller betal-och kreditkort på internet behöver du öppna det för internetköp. Detta gör du enkelt i internetbanken genom att logga in med säkerhetsdosa eller Mobilt BankID.

Läs mer om  e-kort

Vilket kort passar dig

Bankkort MasterCard

Du betalar med kortet eller tar ut kontanter både i Sverige och utomlands. Kortet kan anslutas till e-kort och MasterCard SecureCode för säkrare köp på Internet.

Bankkort Visa Ung

Bankkort Visa Ung är till för dig som är under 18 år. Kortet fungerar i de flesta butiker i hela världen som tar Visa-kort.

Bankkort Maestro

Bankkort Maestro gör dig oberoende av bankens öppettider. Du använder kortet för att betala direkt i butiken eller för att ta ut pengar i automaten.

Världsnaturkortet Bankkort Maestro

Ge ett bidrag till världens djur och natur varje gång du betalar. Banken skänker 25 öre till Världsnaturfonden WWF:s arbete varje gång du betalar med kortet.

Kinda-Ydre Sparbanks Betal- och Kreditkort

Kinda-Ydre Sparbanks Betal- och Kreditkort innehåller en kredit på mellan 10.000 och 100.000 kr. På så vis har du alltid tillgång till en extra buffert.

Stäng Skriv ut